9. Sınıfa Yeni Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Okulumuz Fen Sosyal Bilimler ile Hafızlık Programını Kazanan Sevgili Öğrencilerimiz!

Bizi tercih ederek Hakkı Demir AİHL Ailesinin kıymetli bir ferdi oldunuz.

Lise eğitiminizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sizler bizim için çok değerlisiniz. Birlikte çok güzel bir dört yılı Hakkı Demir AİHL çatısı altında geçireceğiz inşallah.

Bu süreçte sizlere mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Sağlık ve afiyet dileklerimizle aramıza HOŞGELDİNİZ.

Hamdi KOCAKAYA

Toplantı Duyurusu:

Tanışma, kayıt ve bilgilendirme toplantısı için 6 Eylül 2023 Çarşamba günü 11:00'de siz veli ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kayıt formumuzu lütfen doldurunuz.

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 31.07.2023 13:48 - Görüntülenme: 3662