OKUL KIYAFETLERİMİZ HAKKINDA

Değerli Velimiz,

Sevgili Öğrencimiz,

Okul Kıyafetlerini 29 Ağustos Salı günü itibariyle okulumuz 6. kattın'da temin edebilirsiniz.

Okul Kıyafetimiz; Okul armalı siyah tişört ve siyah sweatshirt,siyah pantolon.

Okula aidiyet duygusunun pekişmesi, her şeyden önce düzenli, disiplinli ve başarı odaklı bir ortamda karşılıklı sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörüye dayalı bir eğitim atmosferinin sağlanmasıyla mümkün olacaktır.

Bu anlamda öğrencilerimizin kılık ve kıyafetleriyle Hakkı Demir Anaolu İmam Hatip Lisesi'ne yakışır bir şekilde okula gelmelerini ve okula aidiyet duygusunun timsali olan okul formasını gururla giymelerini önemsemekteyiz.

Öğrencilerimizin kılık-kıyafetle ilgili kurallara uymalarını ve okul formalarını giymelerini sağlamak adına zaman zaman denetimlerde bulunulacak siz velilerimize de bilgi verilecektir.

22-08-202322-08-202322-08-2023

Yayın: 22.08.2023 - Güncelleme: 22.08.2023 16:27 - Görüntülenme: 776