OKULUMUZDA SERTİFİKALI "ATÖLYE MÜFREDATI YAZMA VE ETKİLİ DERS ANLATIM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ " DÜZENLEDİK

Okulumuz, öğrencilerinin olduğu gibi öğretmenlerinin gelişimi için de tüm imkanları seferber etmeye devam ediyor. Öğretmenlerimizin mesleki gelişim süreçlerine katkı sağlamak adına sosyal medya hesaplarında  @fencinin.etkinlik.gunlugu ismiyle tanınan Ferdi Ünal hocamız okulumuza davet edildi. "Atölye Müfredatı Nasıl Yazılır?" ve "Etkili Ders Anlatım Teknikleri Nelerdir?" konu başlıkları üzerine düzenlenen eğitimlere okulumuz öğretmenleri birçok branşta katılım sağladı. Dört hafta boyunca devam eden, uygulamalı eğitimlerin verildiği süreçte öğretmenlerimiz ; Atölye çalışmaları derslere nasıl entegre edilir? Etkinlikler sırasında zaman nasıl yönetilir? Giriş etkinliği ve çıkış kartı uygulamaları derslerde nasıl uygulanır?  Süreç değerlendirme etkinliği nedir? Disiplinlerötesi bir çalışma planı nasıl hazırlanır? Öğrencilere nasıl beceri kazandırılır?   Yaparak yaşayarak öğrenme ortamı nasıl oluşturulur? Eğitimde farklılaştırma nasıl sağlanır?  STEM ders planı nasıl hazırlanır?  Gibi pek çok soruya kriptoloji ,olay yeri inceleme, mimarlık ve STEM atölyelerine katılım sağlayarak yanıt aradılar. Öğretmenlerimizi Atölyede buluşturan hocalarımız Şefika Tohumcu ve Şeyma Turan Çelik'e teşekkür ederiz.

01-12-201901-12-201901-12-201901-12-201901-12-2019

Yayın: 01.12.2019 - Güncelleme: 01.12.2019 17:20 - Görüntülenme: 896