YETENEK SINAVI SONUÇLARI HAKKINDA

Kıymetli veli ve sevgili öğrenci Adaylarımız,
Okulumuzun Yetenek Sınavı sonuçları 08.07.2022 tarihinde açıklanacaktır.
Sonuçları e-okuldaki Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okulların Sınav Sonuç Sayfasından öğrenebilirsiniz.

Adaylara ayrıca bir sonuç bildirimi yapılmayacaktır.

Not: Öğrenci oklumuzun yetenek sınavını kazandığı takdirde; öğrenci velisi 18.07.2022-20.07.2022 tarihleri arasında okulumuza gelip öğrencinin kesin kaydını yaptırabilir,

Yetenek sınavlarını kazanıp da kesin kayıttan vazgeçenler için ise yine öğrenci velisi bizzat okula gelip '' kayıt iptal dilekçesi'' vererek öğrenci kayıt hakkından vazgeçebilir.

YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA BAŞVURU E-KILAVUZU KAYITLARIN YAPILMASI MADDESİ
13. KAYITLARIN YAPILMASI

Merkezi Yerleştirme sonucunda kayıt hakkı kazanan adaylar, okul müdürlüklerince kendilerinden istenen belgelerle birlikte kayıt yaptıracakları okula gelerek Çalışma Takviminde belirtilen süre içinde kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.

Süresi içinde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedecek, bu suretle boşalan kontenjanlar EK Yerleştirmede değerlendirilecektir.
Kesin kayıt işlemleri okul müdürlüklerince mutlaka e-Okul Sisteminde yapılacaktır.

Bilgileri işlenmeyen adaylar kesin kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Adaylar kesin kayıtlarının yapılıp yapılmadığını e-Okul Sisteminden takip edebileceklerdir.
Yetenek Sınavı sonucunda kesin kayıtlarını yaptıran adaylar Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme İşlemleri sırasında tercih yapamayacaklardır.

Ancak haklarından vazgeçerek tercih yapmak istemeleri durumunda kayıt yaptırdıkları okula başvurarak kayıtlarını iptal ettirmeleri gerekmektedir.

Yayın: 05.07.2022 - Güncelleme: 05.07.2022 11:35 - Görüntülenme: 481