YETENEK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİ KAYITLARI HAKKINDA!

Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz yetenek sınavı sonuçları için linke tıklayınız..

2021 yılı yetenek sınavını kazanan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor ve Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine hoş geldiniz diyoruz.

Kazanan öğrencilerimizin velilerini kayıt için 26.07.2021-06.08.2021 tarihleri arasında  (09.00 - 16.00  saatleri arasında) okulumuza bekliyoruz.

Kayıt hakkından vazgeçen öğrenci velisinin okulumuza ''kayıt iptal dilekçesi'' vermesi gerekmektedir!

06 Ağustos 2021 Cuma Gününe Kadar Kesin Kayıt Yapmak İçin Başvurmayan Öğrencilerimizin Velileri Kayıt Haklarından Vazgeçmiş Sayılacaklardır!

Kayıt için gerekli belgeler:

1-      T.C. Kimlik Kartı

2-      Varsa kazanan adayın; "Engelli Sağlık Kurulu Raporu" ve ortaöğretim kademesine yönelik "Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu" ya da "ÇÖZGER"

ÖNEMLİ! Yetenek sınavını kazanan öğrencin okulumuza kayıttan önce varsa lgs ile yerleşktikleri okullara orada ki haklarından vazgeçtiklerine dair dilekçe vermeleri gerekmektedir..

Daha sonra okulumuza gelerek  kayıt yaptırabilirler. ( DİĞER OKULA VERDİĞİNİZ İPTAL DİLEKÇESİNİN BİR ÖRNEĞİNİ DE OKULUMUZA KAYITTA GETİRMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR)

Yayın: 26.07.2021 - Güncelleme: 28.07.2021 15:47 - Görüntülenme: 864