İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Sayın Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın ve Kıymetli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Erdoğan Kaba ,Hüseyin Türkmen  ve Yaşar Sakarya Beyler´i akşam  yemeğinde pansiyon öğrencilerimizle buluşturduk.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin sorularının çözümü amacı ile,koridaorlarda ve test odalarında soru çözümleri öğretmenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda Arapça İngilizce Zümre odaları oluşturuldu ve tefriş edildi.Hem arapça hemde ingilizce zümra odaları derslerin içerilklerine göre düzenlendi,öğretmen ve öğrencilerimizin istifadelerine sunuldu.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen Mesleki Yarışmalarda dereceler elde ettiler.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl İmam Hatip Liseleri arasında düzenlediği Mesleki Yarışmalardan AİHL Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması 27.12.2018 Perşem günü okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça günü öğrencilerimizin günün anlam ve önemine binaen hazırlamış oldukları çalışmaları okulumuz giriş salonunda sergilediler.Arapça Zümremizi tebrik ediyor,tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dünya Arapça Günü kapsamında Okulumuz Öğrencileri Üsküdar Gençlik Merkezinde Arapça Tiyatro, Şiir ve musıki etkinliği düzenledi.

Ara

Hakkı Demir İmam Hatip Lisesi Cevherhan grubu ve Hafız öğrencilerimizden oluşan 45 kişilik bir grupla Afyon Bolvadin Heybeli Termal kaplıcalarında üç günlük bir kamp yapıldı

Ara

Dünyada yaygın bir spor olan  Mölkky i Cüneyt Özen hocamız öğrencilerimize tanıttı.

Ara

Ortaokul öğrencilerimiz grup halinde Peygamberlerimiz´in hayatlarını anlattılar.

Ara

Oğrencilerimizden Yavuzcan Albayrak 5 Aralık 2018 Çarşamba günü yapılan okul sporları gençler il birinciliği müsabakasında 3. olmuştur.

Ara

Türk Musikisinin önemli sanatcılarından Kanuni Bekir Reha Sağbaş hoca ile proje musiki öğrencilerimizi buluşturduk.

Ara

12.Sınıf Öğrencilerimiz  Mehmet Tiniç hocamız rehberliğin´de Medipol Üniversitesi tanıtım gezisine katıldılar.

Ara

Enderun Tarih Kulübü’nün, okulumuz Tarih Öğretmeni Sevda Dıraga Canbaz´ın koordinatörlüğünde, 5 Aralık 2018 Tarihi’nde “İstanbul’da Yaşama Sanatı Projesi” kapsamında düzenlediği “İstanbul” konulu konferansın konuğu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Raşit GÜNDOĞDU idi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Türkan Sabancı görme engelliler okulu,7.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.