Kas

Üsküdar Belediyesinin Ahde Vefa Projesi çerçevesinde 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı.

Kas

"Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla, düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde musiki proje sınıfı öğrencilerimiz sahne aldılar.

Ekm

Okulumuz Arapça Kulubü Öğretmenleri 9.Sınıf öğrencilerimizle birlikte İstanbul Arapça fuarına gezi düzenlediler.

Fuarda Arapça etkinliklere ve oyunlara katılıp farklı kültürlerden pek çok insanla tanışıp konuşma fırsatı bulan öğrencilerimiz gün sonunda Fatih'de bir Arap restoranında arap yemeklerini tattılar.

Öğretmen ve öğrencileirmize teşekkür ederiz.

Ekm

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünü okulumuzda şiirler ve ezgilerle kutladık.

Güzel İstanbulumuza usta şairlerimizin kaleminden dökülen şiirlerle "Merhaba", "Canım İstanbulum", "İki Gözüm İstanbulum " diye seslendik.

Bu şehre hadim olan sultanları, sanatını eserine ahenkli bir musiki gibi giydiren mimarları, taşlarla konuşan nakkaşları, yarı evliya ustaları ,alimleri, şairleri andık.

Bu şehirle bütünleşen çiçeklerden,ağaçlardan, kuşlardan bahsettik.

Bu şehri sevmenin bu şehir kadar güzel olduğunu hissettik.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Enderûn İstanbul ve Tarih Kulübü Öğretmenlerimizden Feride Kıran ve Sevda Dıraga Canbaz Hocamıza, Enderun İstanbul ve Tarih Kulübü Öğrencilerimize, Fen-Sosyal ve Musiki alanı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Haftaiçi öğle tenefüslerinde Perşembe ve Cumartesi okul çıkışı Akıl ve Zeka Oyunları etkinliklerimiz.

Ekm

Mevlid Kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi.

Lise ve Ortaokul öğrencilerimiz Mevlid Kandili dolayısıyla İHL Meslek Dersleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümremizin organize ettiği, mevlit kandilini okul genelinde salavatlarla ve tekbirlerle ihya edilerek tüm okula irmik helvası ikramında bulunuldu.

Mevlid Kandili için düzenlenen bu etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere  teşekkür ederiz...

Ekm

1 EKIM 2022 Cumartesi gunu Saat 11:00 de Okulumuz konferans salonunda Geleceğimizin teminati olan sevgili genclerimizin başari ve devam durumlarini göruserek yil icinde uygulayacağimiz proje, eğitim programlariyla ilgili bilgi paylasiminda bulunarak Okul Aile Birligimizin olağan genel kurulunu velilerimizin yoğun ilgisiyle gerceklestirdik.

Okul aile birliği yeni yönetimi ve üyelerine başarılar dileriz.

Toplantiya katilan tüm velilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Coğrafya öğretmenimiz Tuncer Kurnaz, rehber öğretmenlerimiz Ömer Baltacı ve Mehmet Tiniç nezaret de 10. Sınıf öğrencilerimizle Kandili Rasathanesine ve Deprem Araştırma Enstitüsü gezi düzenlendi.

Afete hazırlık laboratuvarı,
Tsunami izleme ve değerlendirme merkezi,
Astronomi laboratuvarı,
Meteoroloji laboratuvarı
Ziyaret edildi.

Gezi ile öğrencilerin doğal afetlere karsı farkındalığı artırıldı.

Eyl

Okulumuz Öğretmen ve idaredilerimizin katılımıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Planlama,uygulama ve değerlendirme çalıştayı için Taraklı Termal Tesislerinde Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Yeni Eğitim -Öğretim yılımızın velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimiz büyük başarı elde ettiler.

Öğretmenlerimizi Öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize üniversite öğrenimlerinde başarılar diliyoruz.

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü

Ağu

Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Birincisi" olan 12-G sınıfı öğrencisi "Hamza Genç"i tebrik ediyoruz.

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri mezuniyet kutlamalarını öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dileriz.