Sınav Öncesi ve Sınav Anında Zihin Açıcı Teknikler Semineri Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Namık Kemal Bostan'ın vereceği seminere tüm veli ve öğrenilerimizi bekliyoruz.

Yer:Okulumuz Konferans Salonu

Tarih:15 Haziran Çarşamba

Saat:14:00

2. Dönem Sonu  Lise Sorumluluk Sınavlarımız 14/06/2022 SALI günü saat 15.30'da yapılacaktır.

Aşağıdaki listede yer alan öğrencilerimizin belirtilen tarih ve saatte okulumuz Kütüphane'de hazır bulunmaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

İlk 60 öğrencimiz kesin kayıt hakkı kazanmıştır.

Kayıt sırası gelen öğrenci velilerimiz kendilerine verilen süreler içerisinde bizzat okula gelerek kayıt yaptırmak zorundadır.

Bu tarihte kayıtlarını yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybederler ve yerlerine yedek listeden sırası gelenler aynı usulle davet edilerek kayıt hakkı kazanırlar.

Bu işlem toplam kontejanımızı tamamlayıncaya kadar devam ettirilir.

Yedekten kayıt hakkı kazanan öğrenci velilerine SMS mesajıyla ve okul web sitemizdeki duyurular bölümünde bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm sorumluluk veliye aittir.

Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR ederiz.

Okulumuz 2022-2023 Yemek Menüsü

Ekm

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021-2022 Eğitim -Öğretim Yılı 1.Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi Yayınlanmıştır.

Kas

Okulumuz musuki proje sınıfı öğrencilerimizin konser programı 29 Kasım 2021 Pazartesi günü akşam saat 19:30'da  Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Tüm veli ve öğrencilerimizi "Ezgilerin gölgesinde,türkülerin mahlasında buluşmaya" davet ediyoruz.

Kas

BankaZiraat Katılım Bankası

Hesap AdıHakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği

IBAN:TR56 0020 9000 0003 3754 0000 01

NotBanka transferi yaparken  Açıklama bölümüne "Öğrenci Adı Soyadı ve Bağışçının T.C Kimlik Numarası ile BAĞIŞ açıklamasıyla gönderebilirsiniz.

Eyl

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 02 Ekim 2021 Cumartesi günü saat: 11:00'de okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

Gündem Maddeleri Aşağıdadır.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ

Yetenek Sınavı Tarihleri ve Saatleri için TIKLAYINIZ

Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Sorumluluk Sınavları 24 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'da okulumuzda yapılacaktır.

Sınavlara girecek olan öğrencilerimizin listesi, sorumlu oldukları dersleri, tarihleri ve sınav yerleri aşağıda ilan edilmiştir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sada Kur'an-ı Kerm'i Güzel Okuma Yarışmasına katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

• Muhammed Hasan Özen             Enfal Suresi 20-25. Ayetler
  • Ömer Koyuncu                           Neml Suresi 87-93. Ayetler
  • Selimhan Akbaş                         Ahzab Suresi 38-48. Ayetler
  • Muhammed Samed Karaman      Vakıa Suresi 1-26. Ayetler
  • Şevket Selalmaz                        Enbiya Suresi 101-107. Ayetler
  • Yusuf Eryiğit                              Al-İ İmran Suresi 189-194. Ayetler
  • Muhammed Yaşar Şahin             Al-İ İmran Suresi 144-148. Ayetler
  • Yiğit Enes Alıcı                           Furkan Suresi 71-77. Ayetler
  • Yunus Emre Calayır                    Fussilet Suresi 30-36. Ayetler
  • Burak Aslan                               Duhan Suresi 1-16. Ayetler
  • Yunus Emre Topal                       Rahman Suresi 1-15 Ayetler
  • Ahmet Talha Balaban                  Bakara Suresi 152-157 Ayetler

Yarışma Tarihi: 08.04.2021 Perşembe

Yarışma Saati: 15.00 (Çevrimiçi)

Yarışma online yapılacaktır.

Link whatsapp guruplarından paylaşılacaktır.

Nis

08.04.2021 Perşembe günü saat:15:30-16:30 saatleri arasında teams üzerinden öğrenci ve velilere yönelik Afete Hazırlık ve Farkındalık Seminer'i okulumuz rehber öğretmeni Ömer BALTACI tarafından verilecektir.

Aşağıda bulunan linkteki afete hazırlık videolarını izleyebilirsiniz.