Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı, hatta boğarım!...

Söyleşi

Şiir Dinletisi

Musiki dinletisine,tüm veli,öğretnci ve öğretmenelerimizi davet ediyoruz.

Kurs 26.02.2020 (çarşamba) günü başlayıp 8.hafta sürecektir.

Kurs Eğitimci Yazar Ercan ŞEREMET tarafından verilecektir.

LGS gibi sınavlar da başarılı olmak için bilinmesi gerekenlerden biri de test çözme teknikleridir.

Kursun İçeriği:

• Okuma frenlerini ortadan kaldırmak
  • Hızlı ve doğru paragraf çözümü
  • Okurken uykunun gelmesini engellemek
  • Blok okuma ile anlayarak okuma
  • Anlama hızını ve kapasitesini artırma
  • Göz kaslarını güçlendirici egzersizler
  • Verimli ders çalışma teknikleri
  • Dikkat ve konsantrasyonu yoğunlaştırma

Ock

Okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında, üniversite hazırlık öğrencilerine yönelik yarı yıl tatilinde; 180 saat ders,günlük 250 soru çözümü, Tyt denemeleri,sosyal etkinlikler,Yks danışmanlığı-öğrenci koçluğu,yen nesil sorular,yurt imkanı,ders tekrarı uygulanacaktır.

TİYATRO ZİYAFET SOFRASI   Okulumuz veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılabileceği *Ziyafet Sofrası* tiyatro gösterimi yapılacaktır.

Tarih: 27.12.2019 Perşembe

Yer   : Üsküdar Gençlik Merkezi

Seans Tercihi : 11.00 (250 Kişilik)

Seans Tercihi : 14.00 (250 Kişilik)

Bilet Temini    : Okul Aile Birliği

Siz değerli velilerimizi; öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ile aynı safta sabah namazını kılıp, ardından sıcak çorba ikramına davet ediyoruz.

12.12.2019- 27.12.2019 -09.01.2020 tarihleri aralığında Okulumuz konferans salonunda" Veli Akademileri Projesi Kapsamında" Aile İçi İletişim/Akademik Başarı/Psikoloji Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlar konulu seminerler düzenlenecektir.

Siz; değerli velilerimizi,geleceğimizin teminatı yavrularımız için,seminere davet ediyoruz.

Antalya konserlerimizin finali için Antalya A.İ.H.L. Konser salonundaydık, Antalya halkının konserimize yoğun ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Antalya'da kaldığımız süre zarfında bizleri mihmandarlıkları ve misafirperverlikleriyle en güzel şekilde ağırlayan başta Antalya A.İ.H.L. Müdürü Sn Osman Musara Bey'e, Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Akif Duman, Müdür Yardımcısı İbrahim Aba, Müdür Yardımcısı Şükrü Kılıç ve Müdür Yardımcısı İlhan Anaç beylere çok teşekkür ederiz.

Tarih Öğretmenimiz Sevda Dıraga Canbaz koordinatörlüğünde DERSAADET İstanbul Kulübü tarafından 04.12.2019 Çarşamba günü öğrencilerimize yönelik düzenleyeceğimiz olan Kitap Kritiğinde tarihçi Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL hocamız misafirimiz olacak.   "Kitap Kritiği" programımız için hocamızın kitaplarına ve bir çok kitaba standımızdan ulaşabilirsiniz.